Skip to main content

Hverdagen hos Seasight Group

Vestjysk mentalitet helt ind til benet

Medarbejderne i Seasight Group er ”vaccineret” med den vestjyske mentalitet, at vi møder vores omgivelser med tillid og ærlighed, og forbliver tro mod vores ord. Som vores kunde eller partner kan man derfor forvente solide, omhyggeligt udformede løsninger og produkter – alt sammen skabt bæredygtigt og miljøvenligt af vores mere end 200 kompetente medarbejdere.

Hvorfor er vores vestjyske mentalitet relevant for dig, der leder efter nyt job?

Fordi vi er en ordreproducerende virksomhed og din indsats er afgørende for, at vi når vores mål om MEGET tilfredse kunder. Derfor skal du kunne se dig selv i vores værdier. Til gengæld tager vi ansvar for at sikre grundlaget for, at du også bliver én af vores MEGET tilfredse medarbejdere.

Hos os skal alle medarbejdere hver dag møde glade ind på arbejde og gå glade hjem til familien igen til fyraften. Glade fordi det har været en god og afvekslende hverdag, med passende udfordringer og gode udviklingsmuligheder.

Læs mere om vores forskellige jobområder, og send endelig en ansøgning til os, hvis du mener, du kan bidrage til Seasight Group. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med den vestjyske mentalitet møder vi vores omgivelser med tillid og ærlighed

Vil du være en del af Seasight Group?

Her er 3 gode grunde til, du skal søge job hos os

1

Et unikt samarbejde

Du bliver en del af et unikt samarbejde, hvor vi har det sjovt og hjælper hinanden, så vi i fællesskab leverer den kvalitet, som vores kunder forventer

2

Ingen karakterkrav

Vi stiller ikke krav om topkarakterer, men vi forventer, at du er nysgerrig og ambitiøs inden for det, du arbejder med

3

Vi passer på dig

Det er vigtigt for os, at du kommer sund hjem fra arbejde. Derfor lægger vi stor vægt på, at du bruger værnemidler og overholder sikkerhedsreglerne

Det siger vores kollegaer

Rasmus Meyeren Damsgaard, 21 år

Rasmus startede i montagen i Seasight Solutions, Ringkøbing, i sit sabbatår efter HHX og viste meget hurtigt talent og er derfor blevet tilbudt læreplads som montageoperatør.

Det var et fedt arbejde at få. Jeg har fået lov til at arbejde på en masse forskellige projekter, både til offshore og onshore, store og små. Kollegerne og cheferne er rigtigt gode til at hjælpe og svare på spørgsmål, hvis man har brug for det. Mange af kollegerne og endda cheferne er man også venner med uden for arbejdstiden.

Arbejdspladsen er rigtig god for mig, da der er meget fleksibilitet i arbejdstiderne og mange forskellige arbejdsopgaver, så arbejdsdagen er ikke den samme hver dag.

Jeg valgte at gå i lære som montageoperatør, fordi det er en bred uddannelse, som åbner mange døre for fremtiden. Uddannelsen er relevant for det, jeg allerede har arbejdet med, og det, jeg gerne vil arbejde med i fremtiden.

Rasmus

Lotta Karlsson, Project Manager

Lotta begyndte som robotprogrammør i produktionsafdelingen og arbejder nu som projektleder.

Jeg kom fra en stilling som teamleder i stålbranchen. Mødet med mine nye, hjælpsomme kolleger, gav mig lyst til at blive projektleder. Vi sparrer med hinanden i projektgruppen, og har også et rigtig godt samarbejde med kollegerne i produktionen og på de andre lokationer.

Uanset hvilken afdeling man har kontakt med, oplever man den samme imødekommenhed og tilfredse medarbejdere.

Lotta